EETHUIS DE TULP

EETHUIS DE TULP Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 437 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis De Tulp. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 0:18 Bezorging erg snel en goed. Werd ook rekening mee gehouden dat er niet aangebeld mocht worden. De kwaliteit van het eten was wel echt om te huilen. Een pizza die gewoon een droge, witte boterham met tomatensaus was.
1 aug 2022 om 0:17 Sausjes op mijn broodjes waren ze vergeten, terwijl ik gevinkt had, maakt nie uit kan gebeuren,pide's waren echt niet te eten, de ene was door midden gesneden de andere in 5 stukken,deeg was veelste wit en zacht, was nog niet echt klaar om te eten.
25 jul 2022 om 0:55 Ik kreeg kapsalon zonder sla en aardappel schijfjes die niet te kauwen waren
21 jul 2022 om 11:01 2 kapsalon besteld. Kreeg niet wat ik wilde, er zat kaas erop en salade terwijl ik dat niet wilde en heb voor extra saus besteld. Niet binnen gekregen
17 jul 2022 om 2:36 Niet te vreten dit.
11 jul 2022 om 19:03 Patat+Mexicano+2xBrFrikandel. Patat smaakte goed, maar was slap. Broodjes frikandel zonder saus aangegeven, maar ik kreeg Dönerbroodjes met sla/tomaat/komkommer en f-ing knoflooksaus op een frikandel?! Het is geen kipfilet haha
9 jul 2022 om 16:22 Ik had extra betaald voor een kapsalon met rijst, maar kreeg patat inplaats van rijst.
8 jul 2022 om 2:17 Bestelling niet compleet en aan de verkeerde persoon mee gegeven. Was ook koud en taai
6 jul 2022 om 4:19 Was niet te eten ( grote kapsalon besteld, bak zat voor de helft vol ) bakje patat ook het zelfde. Doner smaakt raar en patat is slap
19 jun 2022 om 21:14 broodje gezond was een broodje gesmolten kaas met sla 2 broodjes doner besteld had bij de opmerkingen een aanpassing geplaats dit ging maar bij 1 van de 2 goed en het broodje sucuk was niet bepaald lekker, bezorger stond 10min te zoeken. Erg zonde
5 jun 2022 om 9:09 Doner schotel besteld Kreeg maar 1 ipv 2 pita erbij. Hierdoor moest ik wachten tot me broodje later werd bezorgd, eten was hierdoor koud
27 mei 2022 om 11:54 great pizza, abundant toppings