EETHUIS DE TULP

EETHUIS DE TULP Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 400 beoordelingen
8 jan 2022 om 18:13 Het eten was goed, alleen mn bakje patat was super zacht en een beetje koud.
8 jan 2022 om 16:37 Supersnel bezorgd en het eten was heel lekker! Pasta Pollo is zeer aan te raden..
7 jan 2022 om 9:31 lekker eten en ik hou het meest van calzone-pizza. Snelle bezorging
6 jan 2022 om 19:03 Heerlijk gegeten met het gezin! Bestelling is op tijd bezorgd. Alles was netjes apart verpakt en warm. Een vriendelijke bezorger.
3 jan 2022 om 13:35 Turkse pizza is echt niet lekker
17 dec 2021 om 18:36 Gevulde champignons met kaas en tomaat waren heerlijk, net als vorige keer. Bij de pizza calzone had ik extra paprika gevraagd en voor betaald, maar dat viel wat tegen. Pizza was wel lekker.
13 dec 2021 om 0:44 Hier zou ik niet bestellen. Bezorging duurde anderhalf uur en het eten was koud. Vervolgens werd ik (om 3:30 s’nachts meerdere keren gebeld) zodat ik geen slechte review achter liet in ruil voor gratis producten.
3 dec 2021 om 22:07 Kapsalon was niet te eten een heel naar smaak nee geen aanrader
3 dec 2021 om 17:22 Patat van de kapsalon was super zacht vol met olieen zaten kleine stukjes kei harde patatjes in. Jammer
2 dec 2021 om 17:44 Heerlijk, op tijd, warm, grote porties. Ik snap de slechte reviews niet, was echt geweldig en zeer voor herhaling vatbaar. Top!!!!
25 nov 2021 om 4:25 Bezorging wederom top. Mealdeal zag er wat karig uit, maar over het algemeen een voldoende. De pindasaus, waar €1,50 voor betaald was, was koud en ZUUR. Erg jammer.
25 nov 2021 om 0:35 45 min te laat en bezorger kan geen NL Ik had 3x verteld dat ik op de bovenste verdieping woon. Moest alsnog naar beneden om mijn eten op te halen. Geen excuses aangeboden en gaf de schuld dat de weg is afgesloten. Eten koud. Niet aan te raden.